Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borsó meg a héja szakács

Borsó meg a héja
hozzászólások

adatok:

Profil: keriklari
Mióta szakács: 2016. 10. 26.
Jász-Nagykun-Szolnok megye / Karcag

mióta főzök:

Azóta főzök,mióta férjhez mentem,de örömmel,lélekkel igazán 10-15 éve . Ekkorra lett rá kedvem,időm,megismertem az ételeket,az alapanyagokat,biztonsággal  használom őket.Tudom mit jelent,hogy  : csapott,érzéssel,ízlés szerint stb. Ekkorra már túl vagyok a hibáimon,tévedésimen.Az első 10-15 évre a tapasztalatok szerzése miatt volt szükség.

a hely, ahol főzök:

 A konyhám,és csakis ott, Az udvaron nálunk a férfiak főznek,máshol pedig a vendéglátónk.

ars poetica a konyhában:

Örömmel főzni,örömmel enni.

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!