Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

boldogeper szakács

boldogeper
hozzászólások

adatok:

Profil: boldogeper
Mióta szakács: 2014. 03. 02.


mióta főzök:

Szüleim, nagymamám mellett kiskoromban figyeltem, esetleg besegítettem. A főzéssel sokáig nem kellett foglalkoznom, mivel otthon remek finomságokat kaptunk.
Leginkább akkor kezdtem odafigyelni a főzésre, mikor egyrészt elkerültem otthonról, kiszabadulva a nagyvilágba. Egy ideig otthonról hozott finom ételek, mikróban készíthető gyors valamik, menzák és gyors kaják körében éltem. Ebből igazi ételnek csak az otthoniak voltak nevezhetőek. De egy idő után muszáj volt odafigyelni, mivel a rossz étkezésnek meglett a böjtje.
Első lépések a kollégium konyhájában kezdődtek igazán, aztán ahogy jött a kiköltözés albérletbe, megtörtén az áttörés. Azóta sok receptet kipróbáltam a Nosalty-ról is, és sok született a véletlennek köszönhetően. Úgy éreztem, érdemes ezeket lassan megosztani is másokkal, hátha örömüket lelik majd benne, vagy segít, mert a sok jó étel nekem is sokat segített, hogy jobban érezzem magam.
Bár még nagyon az elején tartok, remélem, sokat fogok még tanulni már abból is, hogy itt recepteket osztok meg, melybe nagy segítségemre van párom is. (mármint az alkossunk valamit a hűtőből jellegű főzzünk valamiket nézve :) ).

a hely, ahol főzök:

konyha

ars poetica a konyhában:

Ésszel, kreatívan, szabadon.

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!