Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (4)
55 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (4)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      zuzsoki
      zuzsoki Tue, 2013-08-06 08:22

      Szia!

      A recepted alapján főztem sárgabaracklekvárt, de sajnos egyáltalán nem sűrűsödött be. Én 2szer annyi adagot főztem, a leírtak alapján, kétszer annyi cukorral és dzesmfixxel. Tegnap újra fel kellett főznöm a lekvárt, mert kb tökkrémleves volt az állaga, és újfent tettem bele dzsemfixet, de semmi nem történt. Mi lehetett a gond? Ha van tipped, akkor kérlek írj.

      Előre is köszi.

      Bettyke89
      Bettyke / Bettyke89 Tue, 2013-08-06 10:51

      Szia!
      Ízlés kérdése ki mennyire sűrűn szereti. Mi nem szeretjük azt a dzsemes állagot a barack esetében. Amennyiben sűrűbbre szeretnéd főzni, akkor tehetsz bele több dzsemfixet. A másik megoldás lehet esetleg, hogy a cukrot később adod hozzá. Úgy 10-12 perc forralás után adod hozzá a cukrot és úgy főzöd tovább. Ekkor állítólag sűrűbb lekvárt kapsz. Más ötletem nincs sajnos.
      Üdv: Betti

      Bettyke89
      Bettyke / Bettyke89 Thu, 2012-12-27 22:14

      Szia!
      Emlékszem nekem is volt hasonló gondom. A saját oldalad menüpont alatt a beküldésnél tudsz receptet feltölteni. Sokszor a kép méretével is gond szokott lenni, akkor kicsinyíteni kell rajta. Ha bármi kérdés van írj nyugodtan.
      Üdv: Betti

      Havva
      Évikonyhája / Havva Thu, 2012-12-27 11:00

      Szia!

      Ne haragudj a zavarásért.
      Most regisztráltam a honlapra, és nem találok olyan menüpontot, ahol receptet tudnék feltölteni.
      Tudnál segíteni? Esetleg nem töltöttem ki valamit?

      Előre is köszönöm!
      Éva