Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (4)
14 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (4)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      monya1988
      monya1988 Tue, 2014-02-25 22:32

      Szia. Azt szeretnem kerdezni hogy van itt egy Feercsokis feketeerdo torta. Ahoz jo lesz ez a dr. oetker instant zselatinfix? vagy lapzselatin? vagy van Horvat Rozis is.
      Melyik a jo?
      Te milyet hasznaltal??

      katica11
      katica11 Sat, 2012-08-25 13:25

      Szia Bernadett!
      Megsütöttem a Túros -sajtos pogácsát,aznap nagyon finom volt melegen,de másnap borzasztó volt. kemény,rágos. Mit csinálsz vele,hogy puha maradjon,mert ítrad,neked másnap is puha volt.
      Katica

      berbetti
      Berdál Bernadett / berbetti Mon, 2012-08-27 18:18

      Szia!
      Már sütés után még melegen tálba szedem, amiben konyharuha van. Betakarva abban hűl ki,és utána műanyag dobozba szoktam tenni
      Üdv: Betti