Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (15)
50 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (15)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      b-Andi
      b-Andi Sun, 2014-02-02 14:38

      Ki van emelve pirossal, magyarán ez egy fajta fizetett promoció. Maguk a receptek jók, a képek szépek. Nincs ezzel semmi gond.

      Ugye senki sem gondolja komolyan, hogy egy ilyen adatbázist a rengeteg funkcióval pénz nélkül lehet készíteni?! Ha pedig reklámfelületet értékesítenek, akkor az egy élelmiszeripari cég számára itt sokkal hasznosabb, mint pl egy anyacsavar-gyártó cégnek.

      Az olvasóközönségnek is jobb, ha egy jó recept egyik jelzőjeként találkozik a márkanévvel, mintha pl. minden recept megnézése előtt kellene várnia és más témájú reklámot olvasnia.

      Ez kifejezetten kellemes megoldás.

      Huncutka
      Huncutka / Huncutka Tue, 2014-05-20 17:54

      Nagyon igazad van. Sok más élelmiszer készítő cég követhetné példájukat. Így mindenki jól járna mert az ő termékeik is jobban fogynának a polcokról és mi is gazdagodnánk a receptekkel - ötletet adnának.

      Sóstészta
      Sóstészta Fri, 2014-03-07 09:29

      Egyetértek, akinek pedig nem tetszik, az ne nézze! :) Így valóban senki se kényszeríti rá (ellentétben azzal a példával, amit írtál, mikor ki kell várni X másodpercet, amíg a reklámfilmtől továbbléphetsz...). Én a prosciutto tésztasalátát már elkészítettem, mert olyan receptet kerestem, ahol egy fogáshoz nem kiegészítőként kell a vegyes savanyúság, hanem összetevőként, és az egész nosalty oldalon ezt az egy ilyen receptet találtam. Tehát mindenképp hasznos ez az összeállítás. :) Ja, és mellesleg finom is volt... ;)

      Mismanc
      Mismanc Sun, 2014-02-16 20:53

      Kedves b-Andi,
      Tied az egyetlen értelmes hozzászólás az összes között.
      :)

      helena26
      helena26 / helena26 Fri, 2014-01-31 11:34

      Nagyon szép a tálalás,csábítóak az ételek,késztetnek,hogy elkészítsem.
      A tésztákat imádom!
      Üdvözlettel,Helena

      Ellák
      Tésztásfül / Ellák Sun, 2013-11-17 19:07

      Szia Barilla

      Szépek , ízlésesek ezek az olasz tészta költemények. A diétámnak jót fognak tenni! Köszönöm , további szép költeményeket! Ki fogom próbálni egyik másik receptedet. A képeken már most hívogatóak! :)
      alias Tésztásfül

      marti48
      Marti48 / marti48 Fri, 2013-11-29 16:37

      Kedves Tesztasfül, Te most minden jel arra mutat, a Barilla cegnek irtal dicseretet! Lsd. levelezest ezen az oldalon.

      Üdvözöllek, Marti

      marti48
      Marti48 / marti48 Fri, 2013-08-16 22:05

      Ki tulajdonkeppen a Barilla-szakacs-tars? 'Ezidaig ugy tünik, hogy Mrs. Noname (netan Stefi Graf?...) közli a Barillat reklamozo receptjeit egy matörszakacsok clubjaban...
      M.

      salumeria
      Kornél / salumeria Fri, 2013-11-29 16:02

      ahogy néhány receptet elolvastam, úgy tűnik, ez a Barilla gyár olasz receptjei, amiket a tésztás dobozok hátoldalán találsz. Jó marketing fogás. Megjegyzem, ha már olasz tészta, akkor ezerszer inkább a De Cecco, vagy a Voiello, de ez már tényleg más tészta...:)
      Arról nem beszélve, hogy az összes fotó gyári promo, a Barilla logóval ellátva, amit olasz profi séfek készítettek... Némiképp fura, hogy ebben a formában ez itt megjelenhet.

      marti48
      Marti48 / marti48 Fri, 2013-11-29 16:35

      Igen, ez igy fut, es furcsa, hogy a mi, amatör receptjeink között. Ez egyertelmüen reklam, es minden recept lehozasanal meg kellene jegyezni. (*fizetett reklam). En pl. csak egyfajta zöldseges etelizesitöt hasznalok, es szivesen ajanlanek, de amikor kiirtam azt, hogy "Vegeta", akkor azt kitöröltek a receptem leközlese elött. Ezert is tünt fel nekem a Barilla receptközles a mi, amatör oldalunkon. Itt Nemetorszagban a Barilla mar nagyon regen a piacon van, erdekelne, hogy otthon most jelentek-e meg a termekeik. Itt is nagyot kampanyoztak a piacradobaskor, Steffi Graf volt a huzoerö. Az egeszet unfair-nek tartom. Üdv:Marti

      salumeria
      Kornél / salumeria Fri, 2013-11-29 16:41

      Kettős mérce? :)
      Amúgy a Barilla már jó régóta a piacon van itthon is, bár az utóbbi időben meglehetősen bővült a portfolió a termékek vonatkozásában. Érdekes módon a tojással készült durumtészták még mindig nincsenek sehol, csak nagykerből elérhető, illetve egy-két delikátesz bolt kínálgatja őket. De az alapvető kérdésre visszatérve: Tényleg nem túl jó profi képekkel pózolni, amatőr oldalon...

      marti48
      Marti48 / marti48 Fri, 2013-11-29 16:55

      Sok mas esetben az a korrekt usus a NS-n, hogy ha valaki valahol olvasott receptet (több esetben pl. div. aruk csomagolasan ajanlottakat) elkesziti, megosztja, es jelzi a recept eredetet a story rovatban. Ebben az esetben miert nem?.... Zavaro es nem igazsagos profikat lehozni egy amatör oldalon.

      marti48
      Marti48 / marti48 Fri, 2013-11-29 17:01

      Csak az igazsagerzetem püffögött... :) /Amugy dolgoztam en is a reklamszakmaban/

      gregoreva
      Éva-Anyóca / gregoreva Thu, 2013-06-20 18:30

      Csodás receptek, látványos tálalás, és ez a tésztafajta tényleg nagyon finom, köszönöm, gratulálok, - és amint tudom, ezeket az ételeket elkészítem.:)
      A Spagetti bazsalikommal... már elkészült.:) Sikerrel!!
      Éva-Anyóca