#

Bakonyiné

  • receptjei: 3
  • regisztrált: 2012.07.11

Bakonyiné adatai

Mióta főzök

Hát, 6-7 éves lehettem, mikor először főztem magamnak, tejbegrízt. Egészen addig, amíg be nem fejeztem az iskoláimat, csak alkalomszerűen főztem. De mióta dolgozom, most meg hogy már édesanya vagyok, így szinte minden nap sütök-főzök.

A hely, ahol főzök

Otthon. Nagymamámnál.

Ars poetica a konyhában

Amit ma megehetsz, ne halaszd holnapra.

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!