Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (6)
15 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (6)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      Csibci
      Csibci Wed, 2013-01-23 13:27

      Eltűnt a recept! Sajnálom, mert megtekintettem volna!
      Talán visszajön majd egyszer!
      Üdv
      Csibci

      Csibci
      Csibci Wed, 2013-01-23 10:17

      Kedves Annami!
      Szeretném megnézni a citrommázas sütidet de a hozzáférést megtagadja tőlem a rendszer. A többi receptedet engedi csak ezt az egyet nem. Segíts nekem légy szíves mi lehet a probléma.
      Köszönöm szépen!
      Csibci

      gregoreva
      Éva-Anyóca / gregoreva Thu, 2012-11-22 00:32

      Kedves annami!

      Jó lenne, ha meg lehetne a Te e-mail címed is.
      Nekem is fenn volt,egy darabig, - csak a rossz indulatú megjegyzések, levelek miatt töröltem innen.
      Mert írnék egy levelet, ugyanis ezzel a tepsis szalonnás cuccossal, pont úgy jártál, ahogy anno én sok más recimmel, mivel nincs megoldás, óvatosan, tanácsot ide írok.
      Kérlek, ne húzd fel magad, nem éri meg.
      Tudom, mit írok, mert én is ilyen mód reagáltam, úgy, ahogy erre a recire Te.
      Ha reagálsz az a baj, ha nem az.
      Ha ezt írod az a baj, ha azt az a baj.
      Soha senkinek nem tehetsz eleget, úgy hogy mindenkinek tetsző legyen.
      Tudom, borzasztó érzés az olyan kritika amit kaptál, de ügyesebb leszel, ha nem válaszolsz és inkább mély levegővétellel ,de tovább lépsz,....nehéz, nagyon nehéz tudom.
      De miután jó pár pofont én is kaptam képletesen,itt egy-két receptemnél, megtanultam, hogy ne reagáljam le a kritikát, ....magamnak ártottam. :-(((.
      Remélem, nem sértődsz meg, hogy írtam, de ez a tapasztalatom, ezt szerettem volna megosztani Veled.
      További jó sütés-főzést kívánok, főleg az ünnepekre való tekintettel.
      Én várom a Te, családodnak készült ételeidet, amiket megosztasz velünk továbbra is.:-o
      Éva-Anyóca

      annama4
      annami / annama4 Sun, 2013-01-20 17:02

      Köszi szépen. Van igazad, csak nehezen viselem az egyszerű felfogású, korlátolt látásmódú embereket.

      gregoreva
      Éva-Anyóca / gregoreva Mon, 2013-01-21 10:18

      Kedves annama4!

      Őszintén: ebben meg tökéletesen Neked van igazad. :-))

      Nem tagadom, hogy én is mondok, ha történik rossz, egy- két keresetlen szót, amit jó ha nem hall senki...:-)) , még a tenyerem is viszketni kezd,..:-)) ,- de......túl kell rajta lenni, mert aztán tele van a fejünk vele, másra se tudunk gondolni, és az idegeskedés csak árt...
      Tulajdonképpen, ami itt történik, az az, hogy nők és férfiak, lányok és fiúk tesznek fel recepteket, amik nem mesterművek, hanem saját , otthon készült saját kezű alkotásuk, amit vagy maguk találtak ki, vagy családi recept, vagy baráttól-kollégától-szomszédtól kapták,...és mind finom, érdekes. Van amit érdemes szóról szóra követni, na de el is lehet tőle térni, főleg, ha ételekről van szó.
      Egyszer azt írtam, hogy ez nem a Szentírás, amit szóról szóra kell követni,...lehet nyugodtan változtatni,...jaj, majd bekaptak ezért, pedig ez így van..., nem mindenki szerethet minden fűszert, és alapanyagot. :-)
      Kihagyja, vagy valamiket -valamit még tesz bele, na és? Ha egyszer jó lesz, akkor jó lesz.

      Azért az érdekes, hogy a: " hibátlannak tartom magam" nevű szakács, ( nevet-neveket nem írok ), ha felrak egy receptet, ami nem tetszést vált ki, sokan hozzá is szólnak és nem tetszésüket kinyilvánítják, - a bizonyos " én nagyon okos és ügyes szakács vagyok", kegyetlen kiakad, hogy hogyan merészelik őt kritizálni,- pedig ő is ember, és vagy téved, vagy pedig amit csinál, mások számára nem finom. Ezt a sűrűn és durván kritizáló emberke, amikor saját receptjére kapja meg, kiakad,...hogy meri valaki őt bántani,...az ő munkája csodás,...pedig nem mindig, ....hisz ő is csak ember.
      Ez engem meg szokott kissé nyugtatni.:-)

      Szép napot kívánok, és nagyon boldog új esztendőt!
      Éva-Anyóca