#

andyca

  • receptjei: 5
  • regisztrált: 2011.08.14

andyca adatai

Mióta főzök

Tizenéves koromban "kiskukta" voltam Édesanyám mellett, tőle tanultam, és kaptam kedvet a sütéshez-főzéshez. Sokat köszönhetek neki! Ma már egyedül is megy, ha elakadnék, Ő segít mindig. :)

A hely, ahol főzök

Dorogi kis konyhácskában.

Ars poetica a konyhában

Sütni, főzni csak nyugodtan lehet. Ha idegessek vagyunk, az "kihat" a végeredményre.

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!