Londonban élek immáron 10 éve.
A recepteknél sajnos nem tudom a költségeket kitölteni, maximum annyit, hogy viszonylag olcsó vagy borsosabb az étek ára. Ezért bocsánat.
Ars poetica a konyhában
Véleményem szerint 2 dolog szükséges ahhoz, hogy valaki finomakat süssön-főzzön. Szív és jó orr. Improvizatív szakácsnak tartom magam, azt teszek az ételbe, amit úgy érzek, hogy éppen odavaló, és mindig jókedvűen főzök azzal a gondolattal, ha ezt eszik majd, akkor örömöt fog okozni. Azt hiszem, nagyzolás nélkül mondhatom, hogy az én vacsoraestjeim a legsikeresebbek a barátaink körében. :)
Immar tobb mint 2 eve "paleos" vagyok. Ugyhogy az elso etelen kivul amit itt megosztottam minden etkem paleo fogas.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.