Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

zeana szakács

zeana
hozzászólások

adatok:

Profil: zeana
Mióta szakács: 2015. 10. 25.
-

Blog, weboldal:

-

mióta főzök:

Hosszú évek óta kisérletezgetek. 

a hely, ahol főzök:

Mindig az aktuális albérletünk konyhájában. Ez most épp Svájcban van. 

ars poetica a konyhában:

Egy étel legyen: egészséges, friss, bio, vagy termelői, szezonális, jól emészthető, finom... Ne legyen túl fűszeres, túl zsíros, szénhidrátdús, cukros, öreg, rágós, nyers, túlkészült... Illeszkedjen az egészségi állapotunkhoz, edzésünkhöz, céljainkhoz, diétánkhoz...Legyen mindig új, változatos, tökéletesített... "Csak" ennyi. :) 

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!