Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vivike szakács

Vivike
hozzászólások (2)

adatok:

Profil: tomozi_eva
Mióta szakács: 2013. 01. 18.


mióta főzök:

10-12 éves koromban édesanyámnak nagyon sokat segítettem a konyhában, úgyhogy mire 18 éves koromban férjhez mentem, már mindent tudtam főzni. Ennek már több mint 40 éve. Kb. 5 éve átadtam a férjemnek a stafétabotot, úgyhogy most felváltva főzünk. Fiatal koromban nagyon szerettem főzni, de az utóbbi időben egyre inkább a gyorsan elkészíthető ételeket kedvelem, hogy minél kevesebbet kelljen a konyhában tölteni. Persze a családi összejövetelekre mindig kiteszek magamért, mindig valami finomsággal rukkolok elő.

a hely, ahol főzök:

Saját konyhámban főzök.

ars poetica a konyhában:

A legfontosabb lenne számomra, hogy egészséges ételek kerüljenek az asztalra. Mióta csak ketten vagyunk, azóta egyre kevesebb ilyen ételt főzök, mert a férjem nem eszi meg a zöldséges ételeket. Erőt kell venni magamon, hogy ismét előkerüljenek a könnyen emészthető és könnyű ételek a repertoáromban, mert bizony, ahogy az ember idősödik, egyre inkább a könnyebb ételeket szeretné. Remélem, sikerül ismét becsempészni az egyre könnyebb ételeket.

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Torma
Torma / Torma Thu, 2013-08-22 01:45

Vivike, mind a 8 eddigi recepted nagyon tetszik! Kedvesek a story-jaid, ízesek a receptjeid, guszták a fotóid; várom a következőket!!! Üdvözlettel, Torma :)

tomozi_eva
Vivike / tomozi_eva Tue, 2014-01-07 18:03

Kedves Torma!
Bocsának, hogy csak most reagálok a bejegyzésedre, de bevallom, nem figyeltem, hogy érkezett hozzászólás.
Köszönöm dicsérő szavaid, örülök, hogy tetszenek a receptek és a story-k. Igyekszem minél több receptet feltölteni, csak az a baj, hogy mindig elfelejtem lefotózni, pedig nagy fotós vagyok, a gépen mindig fotózásra kész, de az ételekről akkor is elfelejtkezem. Megesszük, amikor eszembe jut, hogy már megint elmaradt a fotó. Majd megpróbálok jobban odafigyelni, hogy több receptem kerüljön fel, habár december végén elég aktív voltam.
Üdvözlettel: Vivike