Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tubicám szakács

Tubicám
hozzászólások

adatok:

Profil: Tubicám
Mióta szakács: 2015. 11. 04.
Ada

mióta főzök:

Gyerekkorom óta főzőcskézek. Pici koromban hol az egyik nagyim, hol a másik konyhájában tébláboltam és lestem el a sütés-főzés fortélyait. Önálló kísérletekbe pedig hollandiai au-pair kalandom során kezdtem, tehát intenzíven kb. 8 éve szakácskodom.

a hely, ahol főzök:

Kertes családi ház hatalmas konyhájában főzök szinte nap, mint nap.

ars poetica a konyhában:

Az ételkészítés több, mint puszta sütés-főzés...a konyhaművészet alapanyaga a tudomány, kémiai folyamatok és számítás,mérés, a recept; hozzávalók az alkotás, a kreativitás, a spontaneitás, a türelem; fűszerei pedig a szeretet, a mosoly és a köszönet.

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!