2001 óta lisztérzékeny vagyok, de nem csinálok belőle nagy ügyet...Betartom a diétát, és édesanyám megsárgult 80 éves receptkönyvéből valamint innen, ami megtetszik, mindent megsütök magamnak és a családomnak, csak más lisztet használok.
Hobbik
a munkám, a sütés-főzés a családom számára
Mióta főzök
Mióta az eszemet tudom szeretem a fakanalat forgatni, ehető ételt 13 éves korom óta tudok produkálni. Férjemnek nagyon szívesen főzök, sütök mindenfélét! Lassan kislányomnak is készíthetek finomságokat:)
A hely, ahol főzök
Saját konyhám.
Ars poetica a konyhában
Mindent meg lehet csinálni, még ha változtatni is kell rajta egy kicsit...(Lisztérzékeny és tejcukor érzékeny vagyok.)
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!