Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tomatotree szakács

Tomatotree
hozzászólások (16)

adatok:

Profil: Tomatotree
Mióta szakács: 2011. 10. 09.


mióta főzök:

25 éve

a hely, ahol főzök:

saját konyhám

ars poetica a konyhában:

Főzni jó!  Enni jó! A saját főztömet enni: a legjobb!  :D 
Ennél már csak az nagyobb öröm, ha más is szereti a főztömet!

Hozzászólások (16)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

enikőzsófi
EnikőZsófi / enikőzsófi Mon, 2016-09-19 15:40

Kedves Tomatotree!

Nagyon jók a receptjeid, engem inkább a sütik érdekelnek, és, a Murmucot már el is készítettem! Az a világ legjobb sütije!!!! Nem tudom emlékszel-e, írtam is oda hozzászólást, és hogy miért készítettem el. 11Éves leszek, kb. 2 éve sütögetek, és nagyon sokat tanulhatok a receptjeidből. Köszönöm szépen!

kisdery
kisdery Wed, 2016-05-25 17:00

Kedves Tomatotree!
A töltött paprikát hasonlóan készítem,mint te.Pici változtatással. A sok recept közül választottam és köszönöm!
Üdv. Zsuzsa és minden jót kívánok szeretettel

Pucca
Pucca Tue, 2014-08-05 17:04

Kedves Tomatotree!
most találtam rá a receptjeidre és nagyon tetszenek. sokat el is mentettem és már várom,hogy kipróbáljam őket :) további sok sikert,jó főzést-sütést :) üdv. Pucca

Tomatotree
Tomatotree / Tomatotree Wed, 2014-08-06 09:33

Kedves Pucca!
Köszönöm a visszajelzésedet és örülök, ha tetszenek/ízlenek majd a receptjeim.
Neked is jó ügyködést a konyhában! :)
T.

Yakuza
Yakuza Sat, 2014-01-04 20:13

Tomatotree :-) Van valami , amit Te nem tudsz?! A receptjeid, aaannnnnnyira jók!
Épp készül az erdélyi káposzta, most megnéztem a többi receptedidet, (mert eddig nem jöttem rá, hogy kell egy szakács receptjeit külön megnézni)
ámulok-bámulok a receptjeidtöl. Háh! most látom még a lencsefözelék recept is töled van! :-) megismertem egyböl a képet, mivel újévkor az volt az ebéd :-)

A káposztáról még beszámolok :-) kellemes estét! bea (yakuza)

Tomatotree
Tomatotree / Tomatotree Sun, 2014-01-05 00:36

Óh, hát, hogy Te milyen aranyos vagy, Yakuza! :)
Persze, hogy van, sokkal több mindent NEM tudok, mint amennyit IGEN. :D
De nagyon szívesen kísérletezek, és a jól bevált receptek mellett újdonságokat is szeretek kipróbálni.
Remélem, a káposzta is sikerült!
Az én estém nagyon kellemes lett a hozzászólásodtól! :) Köszönöm, nagyon jól esett, amit írtál!

Tifany
Tifany Sun, 2013-12-22 11:53

Kedves Tomatotree!
A Bailyes-t szeretném elkészíteni és az ismerősöm, aki ajánlotta ezt a receptet, fürj tojást tesz bele, mert a a nyers tojás veszélyes. Ön melyiket javasolja?
Kérem, mielőbb válaszoljon, ha lehet, mert Karácsonyra szeretném elkészíteni!
Köszönöm előre is!

svdental
svdental Sun, 2013-06-23 13:42

Kedves Tomatotree!
OFF! Kb 4 éve upgrade-eltél 1 storyt, szeretnék privátban beszélni veled. Kérlek irj nekem a gomboc0201@gmail.comra. csak ezen az oldalon hozta a neved a keresö, nem tudom elöhozni másképp a cimedet.Judit

szeretet1955
szeretet1955 Tue, 2013-04-02 11:07

Kedves Tomatotree,szeretnem megsutni a lekvaros kiflit ,kerem irja meg hogy kell e beledagasztani olajat vagy margarint a tesztaba es mennyit,elore is koszonom, a valaszt szep napot kivanok!

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Sun, 2012-12-23 21:16

Kedves Gigi!

Áldott, békés, boldog szeretetteljes karácsonyt kívánok Nektek!

Hozzon az új esztendő: egészséget, megértést, szeretetet, bizalmat, tiszteletet, és mindazt a sok jót, amit még Ti kértek! :-O
Éva-Anyóca

Tomatotree
Tomatotree / Tomatotree Mon, 2012-12-24 23:12

Kedves Éva-Anyóca!
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat, kívánom, hogy meghitt, szép ünnepetek legyen Nektek is a családoddal együtt. És ne haragudj a megkésett válaszért, de az idő nagy része eddig az engem megillető helyen - a konyhában - telt. Cserébe a következő napokban másra is jut majd idő. Pihenj Te is, kis kikapcsolódás Neked is biztos jól jön! BÚÉK! Gigi

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Wed, 2012-12-26 12:17

Kedves Gigi!

Köszönöm, megpróbálok kicsit pihenni, mert utána újrázni kell: étellel, sütikkel szilveszterre!!! :-O

/ Nem mintha a konyha eddig is, nap mint nap, a megszokott hely lenne az életünkbe,- az ünnep alkalmából talán, mintha még többet lettünk volna ott....nem? Vagy csak így éreztem? ..:-O Az ottani tevékenység eredménye, természetesen magáért beszél..:-O /
Éva-Anyóca

Tomatotree
Tomatotree / Tomatotree Mon, 2012-08-20 19:23

Szia Indián Lány!
Először is: tegeződjünk jó?
Másodszor: köszönöm az elismerő szavakat. :))) Nagyon jól esnek. Mi nem vagyunk vegák, de nagyon szeretjük a zöldségeket.
Feltölteni meg úgy lehet, hogy miután bejelentkeztél, az oldalon felül van egy kis keretben a szakács neved alatt néhány menüpont. Ott rámész a "Saját oldalam" menüpontra, ha bejött az oldal akkor a "Beküldés"-re. Ott pedig szépen beírod a kaja nevét, betallózod az ételfotót, amit előre elkészítettél (csak fekvő fotó lehet, és nem túl nagy méretű, ott le van írva - de Neked biztos nem jelent gondot, hisz, ahogy olvastam a profilodat, a fotózás is érdekel :)) beírod a hozzávalókat, leírod a lépéseket, és beküldöd. Rögtön kapsz róla egy visszaigazolást e-mailben. Aztán feldolgozzák, időzítik, és végül feltöltik. Kb. 1 hét, mire felkerül az oldalra a recept.
Kíváncsian várom az alkotásaidat és sok sikert kívánok a főzőcskéhez!
Üdvözlettel. Gigi

Indián Lány
Indián Lány / Indián Lány Mon, 2012-08-20 12:18

Elnézést hogy zavarom kérdésemmel de hogyan lehet recepteket feltölteni.??? Köszönöm válaszát...
UI. :Isteniek a receptjei, már ami vega...; )