Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tesco szakács

Tesco
hozzászólások

adatok:

Profil: Tesco
Mióta szakács: 2018. 12. 20.
megye / Budapest

mióta főzök:

Lassan száz éve vagyok jelen a nemzetközi gasztronómiában, bár Magyarországra 1994-ben érkeztem meg. Azóta jól tudom, hogy a legjobb fogások csakis minőségi alapanyagokból készülhetnek, de elfoglalt családanyaként nem könnyű a sok teendő mellett a gondos válogatásra is időt fordítani. Ezért segítek nekik mind a finom hozzávalók, mind a jobbnál jobb receptek megtalálásában.

a hely, ahol főzök:

Szinte mindenhol megtalálsz világszerte, sőt, Magyarországon kisebb és nagyobb városokban is összefuthatsz velem – néhol akár a nap huszonnégy órájában, a hét minden napján. Szóval bármikor legyen szükséged a segítségemre, néhány finom ételre vagy szuper receptekre, egy percig se aggódj, számíthatsz rám.

ars poetica a konyhában:

Hiszem, hogy egy kis figyelmesség csodákra képes. Rohanó világunkban olykor nehéz kellő figyelmet szentelnünk a legkisebb apróságokra, pedig lehet, hogy pont ezek fogják még különlegesebbé varázsolni az otthon készült, ízletes fogásokat. Tudom, hogy akár egyetlen hozzávaló megváltoztatásával is kihozhatunk az ételekből egy egészségesebb, még finomabb változatot. A Tescóban vásárolt friss élelmiszerekkel nem lőhetsz mellé: számomra fontos, hogy a lehető legzamatosabb finomságok kerüljenek az asztalra.

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!