Kb. 10 éve kezdtem próbálkozni a főzéssel. Előtte soha be nem tettem a lábam a konyhába, nem is érdekelt az egész. Azóta a sütés-főzés az egyik legnagyobb szenvedélyem. Igyekszem saját magam megalkotni a receptjeimet, de nemzeti, tradícionális konyhákért is oda vagyok. A tortasütés áll legközelebb a szívemhez. A kedvenc kikapcsolódásom :)
A hely, ahol főzök
Tárnoki kis birodalmamban.
Ars poetica a konyhában
Amennyire lehet, a legegészségesebbre törekszem, de van ami egyszerűen úgy jó, ahogy van, nem lehet megreformálni. :)
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.