Évek óta viszek színt a magyar étkezésekbe. Legyen szó fűszeres sültekről, faszénen grillezett, szaftos húsokról vagy épp rafinált süteményekről, bármilyen ízkombinációt meg tudok bolondítani.
A hely, ahol főzök
Megtalálsz minden vagány háziasszony és kísérletező kedvű hobbiszakács konyhájában. Minden étkezőasztalnál, ahol szeretik megadni a módját a fogásoknak, és ahol nemcsak új ízekkel, de az őket kísérő, különleges sörökkel is szeretnek ismerkedni.
Ars poetica a konyhában
A konyha lehet a meglepetések helyszíne. Az izgalmaké. Mind rajongunk a jól bevált ízekért, de ugyanennyire élvezzük, ha valami csavart is tudunk vinni beléjük. Ezért szeretnék a receptjeimmel és az Óvatos Duhaj család söreivel további inspirációt nyújtani a konyhai alkotásokhoz.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.