Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Runnkarlen szakács

Runnkarlen
hozzászólások

adatok:

Profil: runnkarlen
Mióta szakács: 2014. 08. 21.
megye / Gödöllő

Blog, weboldal:

http://www.forrofust.hu/receptek/

mióta főzök:

Mióta felfedeztem a forró füstölésben rejlő lehetőségeket. Nem túl elterjedt dolog Magyarországon, ezért minden füstölésnél kisebb felfedezőnek érezhetem magam. Rengeteg módon lehet újabb ízeket kicsalni a dobozból, apró változtatásokkal. Használhatok másfajta fát, fűszerezhetem a füstöt, készíthetek különböző pácokat. Evés után pedig külön szórakoztató megvitatni a barátokkal, vajon milyen új receptet találtunk ma fel?

a hely, ahol főzök:

Kertben, szabadtéren, ahol összegyűlnek a barátok.

ars poetica a konyhában:

Egyszerű pác, füstölés forrófüstben, evés, megvitatás. 

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!