Gyermekkorom óta rendszeresen sürgölődöm a konyhában. A hús darálásával kezdtem talán, még a hagyományos vas, asztalra erősíthető darálóval. Nagyon kedveltem ezt a tevékenységet. Viszont kifejezetten fárasztónak találtam a vaj és cukor kikeverését fakanállal. Szerencsére ma már sok konyhai eszköz segíti a nőket a főzésben. Kedvelem a hagyományos ételek mellett a tengeri herkentyűket, a rizses, tésztás, zöldséges ételeket, no és a salátákat is. Azt hiszem, a húsok elkészítése az erősségem. A sütést ritkábban iktatom be, pedig a végeredményt a családom és én is nagyon kedveljük. :)
A hely, ahol főzök
Az otthonomban főzök.
Ars poetica a konyhában
A főzés művészet, kell hozzá egy csipetnyi kreativitás is.
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?