Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ribizli szakács

Ribizli
hozzászólások

adatok:

Profil: Rödzs
Mióta szakács: 2015. 03. 09.
Zala megye / Nagykanizsa

mióta főzök:

Kiskorom óta érdekel a főzés. Komolyabban középiskolás koromban kezdtem sütni-főzni hobbi szinten, később pedig rendszeresen.

a hely, ahol főzök:

Jelenleg a kollégiumban és a barátomnál.

ars poetica a konyhában:

Konyhafilozófus vagyok. Így a konyhában alkotok.
Nálunk a konyhában születnek a legjobb gondolatok.
Ott tudat és képzelet szabadon éli az életet,
Nem verik őket béklyóba tudományos elméletek.

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!