Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

RED BERRY szakács

RED BERRY
hozzászólások (4)

adatok:

Profil: PINKBERRY
Mióta szakács: 2012. 02. 17.


mióta főzök:

Sok sok eve.....Nyitott vagyok mas orszagok gasztronomiajara, receptjeire, szokatlan,erdekes,uj izekre. 
 

a hely, ahol főzök:

Angliaban

ars poetica a konyhában:

"A gasztronómiai ismeretek minden ember számára szükségesek, mivel ezek az ismeretek egyre több gyönyört adnak nékik."  Anthelme Brillat-Savarin

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

andraszagon
andraszagon Mon, 2012-05-07 00:26

Köszönöm kedves válaszát Pinkberry! Látom még helyesírási hibáimat sem említette meg, kedves Öntöl! (ötletesség). Gyermekeimnek mindig mondom, hogy a helyesírási hiba megbocsáthatatlan!
A különbözö országok receptjei valóban érdekes olvasmányok, de föként nagy élmény például egy provanci étel megkostolása. A skandináv konyha nagy változásokon ment keresztül a bevándorlók következtében. Az egyetlen ország, ahol nincsen magyar ember számára ehetö étel az sajnos a norvég.
Az ön receptjei közül gratulálok a karfiolpüréhez! Nagyon izletesnek tünik, s amint lesz idöm kipróbálom! A NoSalty.hu egy kitünö webszakácskönyv és szociális oldal! Az asparagus gyüjtemény egészen csodálatos! További sikeres fözést kivánok! "andraszagon"

PINKBERRY
RED BERRY / PINKBERRY Mon, 2012-05-07 16:24

Kedves andraszagon! A lonak is negy laba van, megis megbotlik, hogyne tevedhetne az ember, amikor csak egy nyelve van:)A NoSalty tobbek kozott azert nagyszeru,mert tetszes szerinti receptek tolthetoek fel,igy mindenki kivalaszthatja az izlesehez legkozelebb allo eteleket,italokat.Ugy gondolom a Fold minden orszagnak vannak kulonleges etelei,italai,amelyeket mas orszagokban elok is szivesen kiprobalnanak, csak tolunk fugg mit valasztunk...Udv Pinkberry

andraszagon
andraszagon Fri, 2012-05-04 16:07

Üdvözlet!
A Janssons frästelse valóban egy népszerü svéd karácsonyi étel. Ha jól emlékszem, volt anyósom anjovissal készítette, nagyon jól tudja elkészíteni. M.o.-on a füstölt sprotni egy kiváló ötlet helyettesíteni a só heringet, vagy anjovist! Gratulálok az ötletteségéért!
További jó fözögetést kivánok; "andraszagon"

PINKBERRY
RED BERRY / PINKBERRY Sun, 2012-05-06 10:20

Udv andraszagon!Nagyon koszonom a kommentet:)A sprotni ugy tudom a heringek alfajaba tartozo,annal kisebb termetu, tobbek kozott az Atlanti- ocean keleti reszen gyakori.Az anchovy pedig a szardella, a Csendes-ocean delnyugati reszen fordul elo.Igyekszem a NoSalty-ra minel tobb kulfoldi orszag receptjet feltenni, mas orszagok gasztronomiai kulturajat igy is megismertetni. Szep napot kivanok!