Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Randika szakács

Randika
hozzászólások (3)

adatok:

Profil: Randika
Mióta szakács: 2011. 05. 26.


Blog, weboldal:

davidka2010@gmail.com

mióta főzök:

14 éves korom óta.

a hely, ahol főzök:

Csongrád megye, Magyarország.

ars poetica a konyhában:

Mindent megeszünk, de nem vagyunk nyulak, hogy salátán éljünk, és a tengeri csúszómászók se nekünk valóak:).

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

dallam'75
dallam'75 Fri, 2012-03-30 20:33

Szia! Köszönöm a leírást, nagyon fincsi lett ez a hamis rakott túrós :)

dallam'75
dallam'75 Wed, 2012-03-28 21:49

Szia!
Nézem épp a hozzászólásodat az erdélyi rakott palacsinta receptnél. Írod, hogy kicsit költségcsökkentettél :) Tetszik, hogy nincs annyi túró, és kiegészítetted tejföllel a tölteléket. De leírnád pontosan hogyan, és tettél azért bele tojást? Minél olcsóbban próbálnám megúszni :) Ami biztos van itthon 25 dkg túróm, arra kerestem receptet, ami leves mellé jó lenne. Még egy kérdés ez melegíthető?

Köszönöm!

Randika
Randika / Randika Thu, 2012-03-29 06:00

szia!
a tejföl mennyisége bármennyi lehet 1 kis pohárrla simán mehet bele,és még tojást se kötelező belerakni,énmég magából a tésztából is kihagyom,nem fogok 60ftért tojást beletenni!!! anyukám sima túró-tejföl-cukor-vaniliáscukor keverékével töltötte meg mindég,a tetejére és a rétegek közé cukros tejföl került vagy a maradék túrós tejfölös.Semmi különbséget nem fogsz érezni hogy van-e benne tojás vagy nincs.Remélem tudtam segíteni:)