Körülbelül egyy éve kezdett érdekelni a főzés. Legközelebb az édesség áll a szívemhez, imádok desszerteket díszíteni.
A hely, ahol főzök
Otthon a kis konyhánkban, de ezt csak hétvégén tudom megtenni, mert hétköznap kollégiumban vagyok, ahol se időm, se helyem és alapanyogom sincsen.
Ars poetica a konyhában
Csak egy 16 éves hobbiszakács vagyok, aki szeretni meglepni a szüleit és a barátait. Az ételeimnél nagyon figyelek a külsőre, mindig próbálom kidekorálni az ételt.
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?
A főzés, valljuk be, nem teljesen veszélymentes. A konyhai baleseteken kívül különböző élelmiszer-higiéniai bakikat is elkövethetünk. Nézzük, melyek a leggyakoribbak.