Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

nemnagykunszt szakács

nemnagykunszt
hozzászólások (31)

adatok:

Profil: Nemnagykunszt
Mióta szakács: 2011. 01. 09.


Blog, weboldal:

www.nemnagykunszt.postr.hu

mióta főzök:

Gyerekkorom óta főzök. Állandóan lestem a szüleimet főzés közben. Kb 10 évesen egy gyümölcstortával kezdtem, és a sarokban végeztem a sok dzsuvás edény miatt, amit magam után hagytam.
Aztán szép lassan a saját ízlésem, tapasztalatom alapján kezdtem el mozogni a konyhában. Ha külföldön voltam, akkor biztosan ellestem valamit, vagy kikérdeztem a pincért, a szakácsot a helyi ételek elkészítésnek fortélyairól.
Szóval, elég rég óta szinte minden nap "ügyködöm" valamit a konyhában.

a hely, ahol főzök:

Bugyi

ars poetica a konyhában:

Főzni mindenki tud, azaz: nemnagykunszt.

Hozzászólások (31)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

adabada
adabada / adabada Sun, 2013-11-24 01:08

Bächer Iván Vándorbabja rendesen megdoppingolva .Az etkek ki lesznek problva, de fozni en is tudok. Ilyen sodert lenyomni viszont nem!!! MInden elismeresem! Olyan energia van a receptben, hogy elkepzelem hogy a dumadtol megsul aminek meg kell!

Ginever
Ginever Sat, 2012-12-01 23:09

Szia,

recepteket írtam ki,már káprázott a szemem,mikor rátaláltam a hagymás babodra,bele olvastam,nem a receptbe,a sztoriba,aztán elkezdtem olvasgatni a többit is,most itt ülök a gépnél,egyedül a szobában és vigyorgok mint a telihold:)) Már alig látok,de el kellett olvasnom az írásaidat! Ha a kaják íze is ilyen,akkor bizony rá cáfolsz a nevedre,büszke lehet a feleséged:))
A karácsonyi rakottasod volt a kedvencem,a recept is jó,nem csak az új népszokás:)) Zöldség rakva,sütve nálunk is gyakori vendég,de zet,így is megcsinálom!
Köszönöm az élményt,várom a további vigyorgós recepteket!!!

Chameleongirl
Chameleongirl Sat, 2012-08-18 17:15

Üdv.
A mai napon (unalmas szombat délután) kívántam vm finomat, rátaláltam a te csíkos kávé receptedre, igaz, ilyen kávét én is készítek, csak lustaságból ( és más miatt) nem "csíkozom". A sztori a recepthez nagyon bejött, és nekifogtam végigolvasni a receptjeidet. Lehet kijön majd a szemem mint a csigának mire a végére érek, de nem baj, úgy érzem megéri:). További jó főzőcskézést, és sok sok jópofa leírással "megbolondított" receptet :) (hadd legyen olvasni valóm :-P)

AdriennG
AdriennG Fri, 2011-11-25 20:16

Szia! Feldobtad az esténket a wc-papíros kürtösöddel :) Köszönjük :))))))))))

e.kapus
e.kapus Wed, 2011-08-24 14:39

Téged miért nem fedezett még fel a Paprika TV, az felfoghatatlan.

Nemnagykunszt
nemnagykunszt / Nemnagykunszt Wed, 2011-08-24 19:42

:), hát valaminek történnie kell, mert lassan az asszony kiakad a mindennapi főzés miatt:), Főleg, mikor pl egy egész pulyka készül...kellene közönség aki elfogyasztja, a TV-ben mondjuk a stáb hazavihetné:)

Arianne113
Csillus / Arianne113 Sat, 2011-06-25 13:00

Most olvastalak először, a csülkös recepted lévén, de érdekes hogy receptolvasás közben még nem nevettem sehol :D

Hát csak így tovább, ha van barátnőd szerintem megfogta ilyen szempontból az isten lábát .. :D
;)

kkriszta
illalla / kkriszta Fri, 2011-06-24 13:35

Jaj annyira tudtam hogy emögött egy férfiszakács áll... így legyen ötösöm a lottón.. (az "emögött" alatt a töltött zöldséges recepted értem...) zseniális. :D

Pindurka81
Pindurka81 / Pindurka81 Wed, 2011-06-22 23:19

Sírvaröhögőstípus vagyok. :-D :'-))))))) Már az ötödiknél tartok (mármint annyi receptedet olvastam el, egyhuzamban, illetve....bocsánat....a sztorikat....de becsszó, a recepteket is elfogom, úgy igaziból!!!!), pedig már el kéne vágtatnom az ágyig, mert így nem fogok tudni reggel felkelni (idő: 00:15) és nem lesz a Kedvesnek - aki ffi, így esetünkben fordított szereposztás áll fenn - csíkos kv-ja. ;)

nasibandita
Berni / nasibandita Wed, 2011-04-27 14:32

Szia!
Jó a blogod, meg az ételek is jól festenek - bár a fotók néha kicsit keveset mutatnak az összképből, de lehet, hogy csak én látom így. :) A főzés tényleg nem olyan nagy kunszt, de azért ahhoz már kell némi tehetség, hogy valaki igazán jól főzzön. ;) Csak így tovább!
Üdv.

Nemnagykunszt
nemnagykunszt / Nemnagykunszt Fri, 2011-04-29 13:49

Szia!
Köszönöm:) Valóban némelyik fotó nem a legjobban sikerült. Ennek igazán egyszerű oka van. Ha főzől, akkor nem tudsz fotózni, mert ha kitálalod, akkor a vendégek tuti beleesznek. Hiába kéred, hogy csak addig várjanak, amíg készítesz 1-2 beállított fotót, ami kb 10 perc. Nem várnak :), illetve általában este főzök. Az ételek, pedig igazán jól nappali fénynél fotózhatóak. Mostanában elteszek másnapra belőle, de az már nem az igazi. A múltkor pont kitárgaltuk már Gargoyle-val, hogy fel kell vennem egy fotóst :)
Üdv

M_Eni
M_Eni Fri, 2011-03-25 11:48

Végre egy pasi aki tud főzni és még humora is van! ;)
Jók a receptek, csak így tovább!
szia

karawan
Éci / karawan Thu, 2011-03-24 21:36

:-)...ne haragudj...nem értettél valamit félre az adatlap kitöltésnél?Nem azt kérdezték miben szoktál főzni!:-)

karawan
Éci / karawan Thu, 2011-03-24 20:24

hát... mint ötletgazda...jól esne valami kis juttatás...de beérem az első sorban egy állandó bérlettel valamint a nemnagykunsztos kajákkal a műsorok után:-)...

karawan
Éci / karawan Thu, 2011-03-24 17:51

Akkor van egy ötletem: stand-up comedy-vel összekötött főzőshow...Tú in van!!!Szabadalmaztasd:-)!

karawan
Éci / karawan Thu, 2011-03-24 11:00

Szia Nemnagykunszt!
Nem tartozol véletlenül a stand-up comedy-sek táborába? Simán el tudnám képzelni:-)!

baglyo
baglyo Mon, 2011-03-14 13:20

De hiszen azt is ő vezette, neeem? :)

Azért így, hogy megérkezett, nekem is jobban tetszik a profilkép.