Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nassoló Naplopó szakács

Nassoló Naplopó
hozzászólások (4)

adatok:

Profil: Suncika04
Mióta szakács: 2011. 01. 17.


Blog, weboldal:

Receptjeimet megtaláljátok a blogomon: http://www.nassolonaplopo.blogspot.com
Illetve csatlakozhattok a blog facebook oldalához is: https://www.facebook.com/NassoloNaplopo

mióta főzök:

2004-ben kezdtem el a konyhában autodidakta módon varázsolni tanulni. :)

a hely, ahol főzök:

A vadonatúj konyhámban.

ars poetica a konyhában:

Sütni szeretek igazán, illetve mosatnában kapott el és fertőzött meg teljesen a bonbon készítési láz. Ezeknek szeretek leginkább hódolni, ámde főzni is kell a családnak, úgyhogy lényegében minden konyhai műveletet gyakorlok.

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Hugiii
Hugiii / Hugiii Tue, 2013-03-19 18:58

Szia
Azt szeretném kérdezni, hogy a fondant mennyi ideig kell hülni hagyni?
Nekem az egyész folyós, és trutyis lett. A végén, amikor a tortára raktam, akkor meg összetört.
Te hogy csináltad?
Köszi:Vancsy

Papp Eleonora
NYUSZI / Papp Eleonora Tue, 2012-02-07 20:33

Szia!
Koszi a valaszt!Azota megjelent mar a gesztenyetorta receptem.Ha a csokitortam is fent lesz,probald ki,ha lesz kedved,konnyu es NAGYON finom!!!!!!!!!

Kellemes estet ebben a zord hidegben!

Nyuszi

Suncika04
Nassoló Naplopó / Suncika04 Thu, 2012-02-02 14:34

Szia!

örülök, hogy ízlett a kifli. A receptjeid azért várnak, mert az oldal szerkesztői átnézik azokat, bizonyos alapanyagokat kiemelnek, ilyenek. Aztán aktiválják, ne aggódj, meg fognak jelenni! :)

További szép napot!
Suncika

Papp Eleonora
NYUSZI / Papp Eleonora Thu, 2012-02-02 13:32

Kedves Suncika!
Kiprobaltam a virslis kifli receptedet.Bevalt!!!!Kedvet is kaptam,hogy belepjek a szakacsok koze.Fel is toltottem 3 receptemet,de valami miatt meg nem aktivak csak varnak,de nem tudok rajonni mire?Mindent beirtam,kitoltottem,a vegen klikkeltem a bekuldesre...Megkoszonnem,ha segitenel.
Udv. Nyuszi