Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Myazs szakács

Myazs
hozzászólások (5)

adatok:

Profil: Myazs
Mióta szakács: 2010. 06. 22.


mióta főzök:

Leírni is hihetetlen, 8 éve vezetek saját háztartást, így azóta főzök majdnem minden nap, a párom szerint már nagyon jól, amit magam sem gondoltam volna egy 10 éve. :)

a hely, ahol főzök:

Többnyire a konyhában.

ars poetica a konyhában:

Szeretem a gyorsan, egyszerűen elkészíthető ételeket. Kis macera, hosszú élvezet!
Azt szeretem, ha rövid  elkészítési idő alatt  friss, jó minőségű, egészséges étel kerül az asztalra. Az évek alatt az eleinte macerásnak tűnő ételek is rutinná váltak. A legnagyobb változást az étkezésünkkel kapcsolatos gondolkodásmódomban a fiam születése hozta.
Egészséges és sokszínű alapanyagokat próbálok beszerezni. Ehhez nemzetközi kapcsolataimat és a Mami kertjét is használom:).
Nyitott vagyok az újdonságokra és a szeretem kipróbálni más nemzetek sajátosságait.
Ügyelek a gusztusos, ötletes tálalásra.
Mindenkitől ellesek valamit! Az alapokat az anyukámtól, a nagymamámtól, tanultam, de az anyósomtól és a legrosszabb barátnőmtől :) is ellestem ezt-azt.
 

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Myazs
Myazs / Myazs Wed, 2012-02-29 22:32

Szia, a "saját oldalad" menüben van olyan ikon, hogy "beküldés", arra klikk és minden ott lesz.
Köszönöm, hamarosan jönnek a Thaiföldön tanult receptek is. Nagyon megváltozott az életem gyerekkel, előtte a munkában, most a konyhában élem ki magam. :)
Szép napot! Üdv.: Myazs

varadizsike
vzsike / varadizsike Tue, 2012-02-28 16:51

Kedves Miazs!
Gratulálok, hogy ilyen pici gyerek mellett ilyen klassz receptek gyártására és elkészítésére is van időd. Van itt még néhány a Wellington mellett, amit ki fogok próbálni. Lenne egy kérdésem, ha esetleg tudnál segíteni. Én még csak most regisztráltam szakácsként és van néhány receptem, amit szívesen megosztanék másokkal, de nem tudom hogyan lehet feltölteni. Segítenél ebben? Előre is köszönöm. Szép napot! Üdv Zsike