Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

medea szakács

medea
hozzászólások

adatok:

Profil: medea_89
Mióta szakács: 2014. 04. 03.
megye / Budapest

Blog, weboldal:

http://brioche.cafeblog.hu/

mióta főzök:

Először az érettségi után kezdtek el foglalkoztatni a sütéssel- főzéssel, gasztronómiával kapcsolatos gondolatok. Ahogy egyre többet kísérleteztem, egyre több receptet próbáltam ki, annál jobban kinyílt a "kulinária ajtaja" és megállíthatatlanul a rabja lettem. Ahogy kirepültem a családi fészekből (és elszakadtam anyukám isteni házi kosztjától), úgy fedezem fel az új ízeket és konyhai inspirációkat. Leginkább a sütemények, csokoládék és egyéb desszertek ragadnak magukkal, de a főzés is igazi szenvedélyem.

a hely, ahol főzök:

Az én kicsi konyhám, legszívesebben egyedül vagy barátokkal szeretek főzőcskézni:)). Tavasztól ősz végéig pedig egy apró (balkon) konyhakert is segíti a gasztroműhely sikeresebb működését.

ars poetica a konyhában:

Szeretettel és szenvedéllyel főzők. Tisztelem a hagyományokat és a hagyományos ízeket, de bátran kísérletezek. Igyekszem elsősorban friss, szabadon termesztett és jó minőségű hozzávalókból készíteni az ételeket, ami szerintem a sikeres végeredmény alapja. A főzés az életemben az a dolog, ahol megtaláltam a szabad alkotás lehetőségét és örömét.

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!