Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Manami szakács

Manami
hozzászólások

adatok:

Profil: anettchan
Mióta szakács: 2011. 10. 13.


mióta főzök:

Mióta az eszemet tudom, a konyhában lábatlankodtam anyum és a nagyim mellett. Első saját készítésű ételem lekváros gombóc volt, még 12 évesen. Mikor főiskolás lettem, kezdtem el komolyabban főzőcskézni, az utóbbi két évben egyre bonyolultabb ételeket is bevállalok. A szívem csücske a sütés; minden ami habos, gyümölcsös vagy csokis, jöhet.

a hely, ahol főzök:

A saját konyhámban, mások konyhájában, a szabadban. Bárhol, bármikor.

ars poetica a konyhában:

Csak akkor lesz az étel finom, ha szereted azt, akinek készíted. Akár családnak, barátoknak, ismeretleneknek vagy önmagadnak.

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!