Napi rendszerességgel kb 1,5 éve főzök, előtte csak alkalmanként és általában ugyanazokat. Vegetáriánus lettem és a párom is az. Mióta felfedeztem hogy mennyi különféle recept és alapanyag létezik, egészen belejöttem az új ötletek kipróbálásába. Ráadásul muszáj ennünk, szóval kellemest a hasznossal... :)
A hely, ahol főzök
Írországban, Dublinban élek, sajnos a konyhafelszerelésem korlátozott, de legalább nem tudok annyi mosatlant gyártani mint amúgy :) Itt szinte minden évszakban minden zöldség és gyümölcs kapható, még egészen egzotikusak is, csak győzzem kipróbálni őket. Ráadásul a munkám is a konyhához köt, néha el is lesek dolgokat odabentről :)
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!