Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Judit69 szakács

Judit69
hozzászólások (9)

adatok:

Profil: nautilus13
Mióta szakács: 2014. 11. 15.


Blog, weboldal:

http://juditkakonyhaja.blogspot.hu/

mióta főzök:

19 éves korom óta kezdtem el önállóan főzni.

a hely, ahol főzök:

Otthon

ars poetica a konyhában:

Egyszerű ízek - nagyszerű étkek

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

terranova56
terranova56 Thu, 2016-06-09 16:36

nézegettem a receptjeidet, mert tetszenek, közben rákattintottam a profilodra és mint sok szakácsnál, egyet hiányolok a helyet ahol élsz, vannak akik azt írják: valahol Oregonban vagy Baranyában, esetleg Szolnokon élnek
üdv Ticcsi

nautilus13
Judit69 / nautilus13 Thu, 2016-06-09 18:11

Kedves Ticcsi !
Nem titok a lakhelyem, csak valahogy kimaradt a profil szerkesztésénél. Egyébként Nógrád megyében Bátonyterenyén lakom.
Judit

terranova56
terranova56 Thu, 2016-06-09 20:43

Kedves Judit!
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan reagáltál, és látom javítottál is
Én úgy gondolom, az ételek, az internetnek köszönhetően már nemzetköziek, de vannak ételek, amik megőrzik a táj jellegét, mert bár készíthetünk bármilyen indiait sosem lesz olyan mint ami ott készül, és visszafelé is igaz a magyar tájjellegű ételek csak itt az igaziak
Lehet rossz példa, de Hajdúszováton ettem olyan birkapörköltet, amit képtelen vagyok Pécsett reprodukálni
Néhány receptedben, majd utánanézek biztos van N ógrádi beütés
köszi:Ticcsi

Koszider
koszider / Koszider Sun, 2015-12-06 02:22

Kedves Judit!
Csak szerettem volna elmondani neked, hogy megnyitottam azt a cikket, amiben karácsonyi húsételeket ajánl a szerkesztőség. Nézegettem a recepteket, egyik-másik nagyon tetszett, azokra rá is kattintottam - és mind a te recepted volt! Egyrészt fantasztikusan gyönyörűek a fotók - profi szakácskönyvek csak szeretnének ilyen minőséget -, másrészt a receptek is pompásak, a narancsos csirke pl. nagyon eltalált. (Meg a belga sörös csirke. Meg a gerslis csirke.) Gyorsan el is mentettem mindet, most pedig nekiállok az oldaladnak és mindent végigolvasok.
Kellemes ünnepeket és még sok-sok hasonló gyönyörű receptet kérünk!
Üdvözöl: Koszider

K_Atica01
Katica / K_Atica01 Fri, 2015-03-27 12:37

Kedves Judit!
Gratulálok oldaladhoz...igazán remek munkát végzel...csodálatosak ételeid,süteményeid...
A blogodról is szoktam sok-sok mindent készíteni,de most valahogy nem vagyok megelégedve az egyik recepted adatmennyiségével ( Morzsás kakaós keksz ).
Elkészítettem és nagyon sok kakaós tészta kimaradt,pedig mindent a leírtak szerint készítettem.Ha ebben az arányban van elkészítve,az-az fele -fele,akkor az én mérésem szerint,illetve a mérlegem szerint kb.10 dkg kakaós tészta kiskanál evésre kényszerül...igaz így is el fog fogyni,de szerintem a tésztát 3/4 részben kellene simán hagyni,nagyobbra nyújtani és csak 1/4 részt kellene kakaósan megsütni...na talán majd legközelebb!!!

nautilus13
Judit69 / nautilus13 Sun, 2015-03-29 13:25

Kedves Katica !
Igaz nekem is maradt némi morzsa ki, de az eredeti recept is így írja. De, jó gondolat ez a felosztás, a morzsát pedig ha maradt, pohárkrém alapjaként is felhasználhatjuk.

Vass Éva
Évi néni / Vass Éva Tue, 2015-02-24 12:40

Kedves Judit!
Gratulálok a munkásságodhoz, mert szenzációsak a receptjeid ás gyönyörűek a róla készült fotók is. Remélem ilyen intenzitással ismerhetjük meg a többi művet is.

Szeretettel: Évi néni