Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

ironmikee szakács

ironmikee
hozzászólások (4)

adatok:

Profil: ironmikee
Mióta szakács: 2011. 08. 16.


Blog, weboldal:

ironmikee@gmail.com

mióta főzök:

16 éve. Szeretek nagyban főzni. Volt már 40 főre cserepes felturbózott töltött káposzta, 70 főre full extrás paprikás krumpli de nem vagyok szakács, csak szeretek főzni..nagyon:) Mondhatni fanatikus vagyok..akár télen hóesésben halászlé..De végül is teljesen mindegy, csak főzni lehessen, bárhol bármikor :) Szeretek gasztronómiai fesztiválokra járni a barátaimmal, ahol megfordulunk ott nagy a vidámság sok az érdeklődő s persze  a finomabbnál finomabb ételek. Persze én sem úgy kezdtem, hogy egyből ment minden, fokozatosan tanultam el a dolgokat, fogásokat nagyszüleimtől, szüleimtől, barátaimtól..Mindig jó tanulni, s azt kipróbálni a magunk módján. De a legjobb a közös főzés. Olyankor hatalmas dolgokat művelünk, s rendszerint nagyon jól sül ( fő) el :D
 
 

a hely, ahol főzök:

Magyarország, konyha, szabadtér egyaránt..otthon, fesztiválokon egyaránt..Bogrács, kukta, cserépedény, tárcsa, bármi. Titkos vágyam egy gulyáságyú..:)

ars poetica a konyhában:

Szívvel-lélekkel :).

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

pataygyz
Zoli / pataygyz Wed, 2012-05-02 22:09

Kedves Miki!
Megjött a várva várt jó idő és a szabadban is beüzemeltem a köcsögjeimet. Két receptemet tettem fel, amelyek remélem hamarosan megjelennek.
- Cserépköcsögben főtt pacalpörkölt
- Vörösboros marhapörkölt cserépköcsögben.
Kíváncsi vagyok. a véleményedre.
üdv: Zoli

pataygyz
Zoli / pataygyz Tue, 2012-03-06 09:17

Kedves Miki!
Ígéretemhez híven feltettem a diszkoszban készített rakott hús receptjét. A diszkoszt Budai Sándor kovácsmester készítette. Róla a " diszkoszvas.hu" oldalon találsz adatokat. Ajánlom figyelmedbe a " Kőrösi csepleszes májas" receptemet is.

Itt a tavasz !!!

Jó főzést kívánok! Zoli.