Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ingryd szakács

Ingryd
hozzászólások (3)

adatok:

Profil: Ingryd
Mióta szakács: 2009. 10. 18.


mióta főzök:

Nem olyan régóta. XD

a hely, ahol főzök:

Konyhánkban.

ars poetica a konyhában:

"Hogy mi a magyar ételek ízletességének titka? Végy egy konyhát, amelynek ükapja kaukázusi, dédapja olasz, nagyapja török, sógora osztrák, nagybátyja francia. Keress ehhez egy népet, amelynek jó ínye, fejlett ízlése, és emellett érzéke, kedve van a főzéshez."
A cukor egy fehér anyag, ami a kávénak rossz ízt ad, ha elfelejtik beletenni.

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Thu, 2010-08-12 14:39

Mint ahogy írtad: "A cukor egy fehér anyag, ami a kávénak rossz ízt ad, ha elfelejtik beletenni." Ez így igaz ! Aztán a cukor olyan fehér és édes anyag, ha sokat eszünk belőle, akkor összemegy a rukánk!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Tue, 2010-08-10 14:19

Ingryd ! Nagyon tetszik az ars poetica-d !! Nagyon ízlett a Raffaelló gólyó, véleményzetem is !!
Bátorítlak a további finomságok elkészítésére és természetesen várjuk, azok közlését is !! Köszi !