Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

inf3rno szakács

inf3rno
hozzászólások (3)

adatok:

Profil: inf3rno
Mióta szakács: 2011. 03. 18.


mióta főzök:

Mindig is főztem, az első (főtt) étel, melyet gyerekkoromban készítettem, rántotta volt. Azóta azért már kipróbáltam pár komolyabb receptet is több-kevesebb sikerrel. Ettől függetlenül ez csak hobbi nálam, szeretek főzni, de már van két szakmám, és egy harmadikat már tényleg nem bírnék el a másik kettő mellett :D.

a hely, ahol főzök:

Budapest, Veszprém, Herend, Bánd, Balatonvilágos... Magyarország.
Sok helyen főztem már a barátaimnak, családnak.

ars poetica a konyhában:

A főzés szenvedély, anélkül nem is érdemes belekezdeni. Fura ezt egy magyar férfi tollából, akarom mondani billentyűzetéből olvasni, talán olasznak kellett volna születnem. Azt hiszem, nem véletlen, hogy az olasz ételek a kedvenceim.
A főzéshez csak önbizalom kell. Ezt egy szakácstól hallottam, és nagyon igaznak tartom. Önbizalom nélkül nem lehet főzni, anélkül lehetetlen belemerülni valamibe, mert állandóan a jövő, a végeredmény miatt aggódik az ember, főzni pedig csak a jelenben lehet.

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

inf3rno
inf3rno / inf3rno Fri, 2011-03-18 00:07

Sajnos nincs jobb képem, a winchesterem melegebb éghajlatra költözött, és vitte magával az összes képet is :S