Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

IKEA szakács

IKEA
hozzászólások

adatok:

Profil: ikea
Mióta szakács: 2016. 12. 13.
megye / Budapest

mióta főzök:

Az IKEA filozófiája szebb hétköznapokat teremteni az emberek többsége számára. Azért, hogy az áruházakba betérő vásárlók az inspirációk és lakberendezési megoldások között keresgélve megpihenhessenek, számos olyan ételkülönlegességgel készülünk, mint például a húsgolyó, ami mára összeforrt az IKEA nevével. A finom fogások ugyanis hozzájárulnak a tökéletes lakberendezési tárgyak megtalálásához. A Svéd Finomságok Boltjában olyan svéd ételkülönlegességeket kínálunk, amelyeket otthon bárki elkészíthet, és így játszi könnyedséggel varázsolhat skandináv hangulatot az étkezőasztalra.

a hely, ahol főzök:

Legyen szó sütésről vagy főzésről, szeretnénk, hogy az a legegyszerűbb és egyben a legélvezetesebb legyen. Konyha, kert, erkély, terasz? Bárhol, bármit, bármikor… a lényeg, hogy közösen fogyasszuk el az ínycsiklandó fogásokat. Az IKEA-nál idén is minden az étkezések körül forog.

ars poetica a konyhában:

Megpirult? Leragadt vagy épp nem tökéletes? Semmi baj! Hidd el, az étel attól lesz különleges, hogy Te készíted! Ints búcsút az elvárásoknak, és legyél önmagad a konyhádban is! (x)

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!