Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsosfazék szakács

Húsosfazék
hozzászólások (6)

adatok:

Profil: Húsosfazék
Mióta szakács: 2008. 03. 20.


Blog, weboldal:

http://husosfazek.blog.hu

mióta főzök:

Három éve főzök rendszeresen, de az első próbálkozások már öt éve voltak.

a hely, ahol főzök:

Egy gyönyörű, vadonatúj konyhában.

ars poetica a konyhában:

Az odaégett hús vagy egy ízetlen fogás nem tekinthető kudarcnak, csak egy nem optimális módszernek a vacsora elkészítéséhez.

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Intel
Intel Tue, 2011-04-19 12:33

Szia
Külföldön ahol nincs retesliszt, ott mivel helyettesitened ezt? tenyleg kiväncsi lennek rä, mivel nagyon sok magyar recept irja ezt, de itt ahol en lakok (külföld) nem kapni. De sajnos nem tudom, hogy mivel potolhatnam?!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Mon, 2010-09-27 23:39

Használj réteslisztet legalább felesben, de 100% is lehet! A legjobb a házitésztához. Szerencsés dolog, hogy Magyarországon van rétesliszt, ami máshol nincs. A réteslisztet nevezték régen duplanullás (00) lisztnek!

Maki
Maki / Maki Tue, 2009-06-30 23:45

Szia!
Van egy kérdésem: olvastam a blogodon a gombás tagliatelle receptedet, amibe 00-s olasz liszt kell. Az mi? Már találtam a neten webshopot, ahol lehet ilyen lisztet rendelni, de leírás ott sincs róla. Ez olyan, mint a durumliszt? Vagy miben más? Nem vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal, de nagyon szeretnék róla minél többet megtudni, mert nekünk is van otthon tésztagépünk és szeretném végre használni... :-)
Válaszodat előre is köszönöm!
Ági

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Thu, 2008-03-20 15:55

Állat a kép:)