Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

goblarka szakács

goblarka
hozzászólások

adatok:

Profil: goblarka
Mióta szakács: 2012. 07. 30.


mióta főzök:

kb. 8 éve
A főzés a kuktálkodással kezdődött...először nagymamám mellett gyártottam a házi csigatésztát majd a pogácsák formázásába jöttem bele, amit követett még kisezer apró konyhai munka, amit gyakran tehernek éreztem, hiszen ki szeret krumplit pucolni és hagymát aprítani?! Dehát ez vele jár, és mindent az alapoknál kell kezdeni. :) Később anyukám mellett folytattam áldásos tevékenységemet, kicsit nagyobb beleszólási joggal a műveletekbe...
Ma már teljhatalmú ura vagyok a saját fazekaimnak, tepsijeimnek, serpenyőimnek, formáimnak és egyéb kütyüknek. :)
 
 

a hely, ahol főzök:

Budapest, Feldebrő Magyarország.

ars poetica a konyhában:

"Az élet olyan, mint a főzés. Minden attól függ, hogy mit, mikor és hogyan keverünk az ételhez. Néha a receptet követjük, néha viszont rögtönzünk."
 

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!