Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

GastroBrix szakács

GastroBrix
hozzászólások (2)

adatok:

Profil: GastroBrix
Mióta szakács: 2014. 04. 28.


mióta főzök:

Van, aki ráérez. Van, aki ellesi az édesanyjától. És akad, aki inkább feladja. Valahol ott lavírozok ezen utak között. Hol kisujjból, elsőre mennyei quiche-t készítek, máskor felhívom anyut, hogy adjon egy kis útbaigazítást a rakott kelt hogy lehet elkészíteni. És előfordul, hogy ízetlen, félig átfőtt tészta kerül az asztalra.
2012 óta sütök-főzök. Kezdetben párommal minősítettük az elkészült fogásokat. Ma már három gyerek is csatlakozott hozzánk, akik őszintén hangot adnak véleményüknek. Ha mindenkinek ízlett az étel és a tányérok üresek, a recept bekerül a szakácskönyvembe. 

a hely, ahol főzök:

A konyhámban, ahol a mosogató felett ablak van :-)

ars poetica a konyhában:

Szeretettel csináld, és finom lesz.

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

tóninéni
tóninéni Thu, 2015-01-22 14:31

Szia Gastro Brix !

Gratulálok a tápiókás receptedhez!

Kérdésem az hol tudom a tápiókát beszerezni?

Köszönöm szépen.Eta