Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gabci Apó szakács

Gabci Apó
hozzászólások (3)

adatok:

Profil: gaba
Mióta szakács: 2008. 03. 13.


Blog, weboldal:

www.free-dimension.hu
Gabci Apó ételfotói

mióta főzök:

Nem főzök, mert nincs tűzhelyünk:-) Ha lenne akkor már hontalan lennék, mert elértem volna a 150kg-os álomhatárt, és ezt a kedvesem nehezen tűrné... asszem:-) Szívesen barkácsolok szép színes ételeket, a lehető legkevesebb veselkedéssel fűszerezve, az előbbiekben megemlített okok miatt. Az elkövetkezendő időszakban megpróbálom megosztani néhány igazán egyszerűen összeszegelt receptemet Veletek.

a hely, ahol főzök:

Néha, a kertben egy régi rezsót beüzemelünk, és akkor nekiesünk minden olyan tárgynak amit bele lehet gyűrni egy kisebb serpenyőbe. Néhány óra múlva, az emésztési folyamatoktól kábultan terpeszkedő barátaink pirospozsgás arcát nézegetve, pontozzuk az aznapi teljesítményünket főzés ügyileg. Minden tavasszal elkészítünk egy tarhonyával terhelt vörösboros marhalábszár pörköltet, a jól bevált Gomba presszó mellett, aminek nem csak a meghívottak örülnek, kezüket összecsapkodva, hanem a környék kóborebei is, mivel ilyenkor mindenkin eluralkodik a jusson is és maradjon is alap humanizmus:-) 

ars poetica a konyhában:

Amit ma megeszel az leszel holnap!

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Tmea
Tmea / Tmea Sun, 2011-01-02 10:05

Én is ettem már ott...nem is egyszer! És bizony finomakat! Hmm...:-))

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Mon, 2010-07-05 17:01

 Gabci Apo!Csipem a humorod!Hi!

ksw
ksw Wed, 2008-04-23 15:26

tetszik ez az ars poetica! Buddha után szabadon... :)