Tizennyolc éves koromban lett saját háztartásom, azóta önállóan főzök. Imádok új ízeket, új konyhákat kipróbálni. Íróként szenvedélyem a középkor és a fantasy-világ, regényemben különösen fontos szerepet kap a különböző népek és fajok konyhája.
Névjegyem: Író, féltünde, dalszerző, énekes, filozófus, életművész, fantasy-kutató, airsoftos
A hely, ahol főzök
Monor, Magyarország.
Ars poetica a konyhában
Nem szoktam méricskélni, inkább kóstolgatok. Imádom a varázslatot, az újdonságot, a váratlan csavarokat. Legjobban akkor főzök, ha van kinek és van miért. Az én konyhámban mindig van valami meglepetés, nem szeretem a sémákat és a szabályokat.
A csirke örök dobogós, ha kedvenc alapanyagainkról van szó: sokan unják, sokan száraznak tartják, de csak rajtunk múlik, hogy variáljuk, mihez esszük, hogyan főzzük-sütjük. Mutatunk 7 receptvariációt a hét minden napjára, csirkével!