Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Dr. Hannibal Lecter szakács

Dr. Hannibal Lecter
hozzászólások (1)

adatok:

Profil: Dr. Hannibal Lecter
Mióta szakács: 2014. 05. 09.
megye / Vilnius

Blog, weboldal:

http://hu.axn.com/musorok/hannibal

mióta főzök:

Tisztelettel köszöntöm a NoSalty olvasóit!
Úgy érzem, eljött az idő, hogy egzotikus ízlésemet Önökkel is megosszam, ezért örömmel venném, ha vetnének egy pillantást kedvenc receptjeimre! Zsenge korom óta főzök, az alapokat nagynéném, Lady Murasaki konyhájában tanultam meg. Ezért nagy rajongója vagyok a japán és természetesen a kifinomult francia konyhának!

a hely, ahol főzök:

Ínycsiklandó fogásaimat szerda esténként 22.00 órától tálalom az AXN tévécsatornán. Vacsoravendégeim között jóbarátok és ellenségek is megfordulnak, bár ez utóbbiak ritkán távoznak élve. És még az is előfordulhat, hogy a tányéromon kötnek ki…

ars poetica a konyhában:

Különleges konyhaművészetemet sokan elítélendőnek vagy legalábbis rendkívül szokatlannak tartják. Biztosíthatom Önöket, hogy ilyen sületlenségeket csak nyers modorú irigyeim és rosszakaróim terjesztenek. Kedvenc hozzávalóim a tüdő, a szív, a máj és természetesen az agyvelő. A legszaftosabb, legomlósabb fogások belsőségekből készülnek, ezért bátran próbálják ki őket, ha unják már a húsleves-rántott hús kombinációt! (x)

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!