Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Coook szakács

Coook
hozzászólások (4)

adatok:

Profil: Coook
Mióta szakács: 2014. 04. 07.


mióta főzök:

Legalább 10 éve főzök rendszeresen, 4 éve pedig tulajdonképpen ez a szakmám. Tanácsadóként is dolgozom könyvekben, magazinokban, de lakásétteremben is főzök néha, és magán rendezvényeken is dolgozom.

a hely, ahol főzök:

Ahol éppen vagyok. Barátnál, lakásétteremben, rendezvényen, éttermi konyhán, vagy csak elméletben, beszélgetve, gondolkozva. Tehát bárhol, és bármikor.

ars poetica a konyhában:

Egyszerűség, és a jó értelemben vett földhöz ragadt konyha. Szeretem a természetességet, és nem szeretem a bonyolult ételeket. Ugyanakkor, mivel érdekel a főzés kémiája, néha a molekuláris gasztronómia-hév is elkap. Élvezem a változatosságot, a világ különböző konyháit, és még a 2 éves gyerekemnek is szívesen adok thai húsgolyót a kefires pogácsa mellé. 

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

zsuzsanna47
zsuzsanna47 Fri, 2015-12-04 21:02

Kedves Coook!
Tegnap megpróbálkoztam az "Unikum illatú vodka" elkészítésével. Minden fűszert be tudtam szerezni, kivéve a zsályát. Egy fűszerboltban a tulajdonos úgy próbált segíteni, hogy adott egy filter tasakot egy zsálya tea dobozból. Bepakoltam mindent a csatos üvegbe és ma nézegettem . Szép színe van már most is, de a filter nem volt
szimpatikus, kicsit kiszőrösödött . Kibontottam, feltéptem és az összetört leveleket vissza borítottam a vodkába.
Most nem tudom, rosszul tettem-e, hogy az üveget és filtert kibontottam.
Lehet, hogy nem tett jót , hogy levegőt kapott és most az alja tele van az összetört
zsálya levél morzsákkal. Szerinted mindegy, mert a végén át lehet szűrni, hogy tiszta legyen? Bocs a hosszú levélért, de izgulok, mert a kedves vőmnek készítem meglepetésként karácsonyra. Várom válaszodat! Szeretettel üdvözöllek: Zsuzsa

Coook
Coook / Coook Fri, 2015-05-29 09:48

Kedves Karetkak, mivel én a Nosaltynak dolgozom, a képek az ő tulajdonukban vannak, velük kell felvenni a kapcsolatot.

karetkak
karetkak Thu, 2015-05-28 18:32

Kedves Coook!
Szeretném, ha valami módon felvehetném Önnel a kapcsolatot, mert egyik ételfotója annyira megtetszett, hogy örülnék ha a kávézónkban a falat díszítené.
Köszönettel: Karetkak