Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

convecteur temporel szakács

convecteur temporel
hozzászólások (2)

adatok:

Profil: le convecteur temporel
Mióta szakács: 2010. 09. 13.


mióta főzök:

Ha  az alkalom úgy kívánta, mindig is tudtam készíteni valami egyszerűt, mégis finomat, saját kútfőből. Tudtam egypár alapszabályt innen-onnan, Aputól (Anyukám borzalmasan főz, kivétel a tejbegríz), mégis a tudásom nagyrészét Nevelőapukámtól szereztem be, aki szívesen tanítgatott, illetve ötletelést is várt tőlem, kisebb koromban is. Alapvetően a konyha világát egyedül fedeztem/fedezem fel, orromra, ízlelőbimbóimra és a képzeletemre hagyatkozva.

a hely, ahol főzök:

Általában Budapest.

ars poetica a konyhában:

Egészség, frissesség, szórakozás, kreativitás.

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!