Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Buszter szakács

Buszter
hozzászólások (7)

adatok:

Profil: buszter
Mióta szakács: 2011. 10. 09.


Blog, weboldal:

Lengyelországban magyar bort árulok. Weboldal most készül.

mióta főzök:

5 éves lehettem, mikor az első tojásrántottát készitettem.

a hely, ahol főzök:

Otthon, kertben :). Habár én otthon érzem magam mindenhol, ahol lehet főzni. Vendégségben is főzök, ha megkérnek :). Lengyelországban élek.

ars poetica a konyhában:

Mint az épitőiparban .... Jó szerszám nélkül nem lehet dolgozni.
Lengyelországban élek. Szóval ha valakinek szüksége van valamilyen lengyel receptre szívesen segítek, esetleg fordításban is.

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

csilla1234
csilla1234 Sat, 2013-06-22 15:31

Szervusz Buszter! Segítségedet kérném, eltettem a fent leírt uborkát, úgy tűnik nem zár a tető a legjobban, elkezdett kicsit kijönni a lé. Tálcán vannak az üvegek, így tudom figyelni. Mi a teendőm vele? mintha forrna, kicsi ki ki jön. Majd megnyugszik. köszönöm

tiborgabor
tiborgabor Tue, 2012-07-10 13:03

Szia Buszter!
A kovászos uborkára nem kell sem kenyér, sem krumpli? Akkor mitől lesz kovászos?

buszter
Buszter / buszter Thu, 2012-07-12 00:17

valahogyan el kellett neveznem magyarul és ez illik rá legjobban. amúgy ogórki Kiszone lengyelül. Igy viszont senki nem talált volna rá . meg ki sem tudná senki olvasni.

tiborgabor
tiborgabor Thu, 2012-07-12 05:43

OK. A netes fordításban csemege uborkának adják meg de a hazai falusi asszonyok sós-vizes uborkaként ismerik. Köszönöm a válaszod, további jó főzőcskézést!

evaneo
Oli(E)va / evaneo Mon, 2012-06-18 22:42

Szia, Buszter, feltenned a bigost?...::)) Nagyon regen jartam Lengyelorszagban, arra emlekszem, hogy nagyon izlett... Koszi...

buszter
Buszter / buszter Thu, 2012-07-12 00:18

természetesen .... csak keritsek időt rá hogy elkészitsem hogy tudjak vmi fotót készíteni.
szép napot.