Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

berali szakács

berali
hozzászólások

adatok:

Profil: berali
Mióta szakács: 2011. 06. 16.


mióta főzök:

Mióta is főzök? Igen jó kérdés, hisz az első gyerekkori élményeim között szerepel, hogy Édi mamánál a konyhában sertepertélünk a hugommal (Tulipán). Nálunk a családban mindenki tud főzni. Igaz, mindenki másban jó. Hisz az emlegetett Édi mama pl. nem tud palacsintát sütni... Aztán az ember lányának választania kell gimi után, hogy hova tovább az életben, és a Felsőoktatási Továbbtanulási Tájékoztatóban meglátja: Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskola, és dönt: vendéglátó és szálloda szak. Nagyon szerettem a szaktantárgyakat, meg a gyakorlatokat, de arra is rájöttem közben, hogy nem nekem való életforma a vendéglátózás. Maradt a saját konyhámban sütés-főzés a közben 4 fősre bővült kis családomnak, meg a nagycsaládnak!

a hely, ahol főzök:

Most már 4 éve Deszk (Szeged melletti község), de életem során laktam már Hajdúszoboszlón, Nyíregyházán, Szegeden és Budapesten.

ars poetica a konyhában:

Szeretünk finomakat enni, így próbálok ennek az elvárásnak megfelelni.
Alapvetően az ízes pl. magyaros, olaszos, esetleg kínai stb. fogásokkal lehet a családomat "elcsábítani".
Semmi eltúlzott vegaság ("nyúlkaja") tofu és társaik!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!