Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Beácska szakács

Beácska
hozzászólások (25)

adatok:

Profil: Beacska
Mióta szakács: 2008. 04. 25.


mióta főzök:

Mióta elköltöztem otthonról.

a hely, ahol főzök:

Budapesten, a bakonyi házunkban a Bakonyi menedéken, és időnként Szegeden a szüleimnél.

ars poetica a konyhában:

Szeretek kisérletezgetni, nem ragaszkodom a receptek pontos betartásához. Utazásaink során igyekszem az adott táj konyháját megismerni, abból ötleteket meríteni.

Hozzászólások (25)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

NoSalty
Nosalty / NoSalty Tue, 2014-07-29 15:04

Kedves Beácska! Ezúton kérünk Téged, hogy adj meg egy működő e-mail címet, amelyen elérünk. A hét szakácsa című rovatba szeretnénk felkérésünket elküldeni számodra. Köszönettel: a Nosalty szerkesztősége (ide várjuk a jelenlegi elérhetőséged: szerkesztoseg@nosalty.hu)

Sancho
Sancho Wed, 2012-02-22 10:39

Kedves Szakácskolléga! Nagy örömmel olvasom a recepteket! Nincs benne semmi túlzás, semmi táposság! Gratula! Sancho.

jucicooking
jucicooking Sat, 2012-01-28 07:01

Kedves Beacska, lennel szives valaszolni a turos pogacsaval kapcsolatos kerdesemre?
Biztosan nagyon elfoglalt vagy , kerem hogy segits, szeretnem holnap megsutni a pogacsa receptedet .
koszonettel
juci

kicsigeszti
kicsigeszti Mon, 2011-08-22 19:41

Érdeklődnék, hogy megcsinálta-e valaki a Fánk 3. elnevezésű fánkot? Nekem iszonyatosan folyós volt a tésztája, szerintem a 90 dkg liszthez nagyon sok a 7 dl tej... Hiába tettem hozzá még lisztet, sajnos csapnivaló lett a fánk, el is vagyok keseredve:(

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sun, 2010-10-31 18:22

Szia!

Azt szeretném megkérdezni, hogy nekem miért lett keserű a padlizsánkrémem?

Ha tudsz légyszí segíts.

Köszönöm Krisztina

Beacska
Beácska / Beacska Mon, 2010-11-01 09:46

Szia,
a megsült padlizsánról le kell csepegtetni a barna színű levet, mert az teszi keserűvé. üdv. Beacska

Tamila
Tamila Tue, 2010-08-10 12:01

Szia!
Szeretnék e-mailben feltenni egy kérdést, ha lehetséges. Kaphatok elérhetőséget?
Üdv:Petra

Tamila
Tamila Tue, 2010-08-10 12:01

Szia!
Szeretnék e-mailben feltenni egy kérdést, ha lehetséges. Kaphatok elérhetőséget?
Üdv:Petra

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sat, 2010-05-29 14:57

A medvehagyma pogácsába a gyökere vagy a levele kell?

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Wed, 2010-06-02 08:17

szia, a levelét kell felhasználni. Beacska

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sat, 2010-02-06 07:31

Beácska !Gratulálok nagyon ügyes vagy ,de liszt nélkül h a manóba lesz ebből sütemény?Egyszerűen nem tudom elképzelni....segíts?!

tbeus79
tbeus79 Thu, 2009-11-12 19:39

Szia!

Szeretném tudni,hogy a tejszínes rakott csmellhez főző tejszín kell,vagy csak sima tejszín?

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Fri, 2009-11-13 10:54

Szia,

Én a sima tejszínt jobban szeretem használni, de a főzőtejszínt is alkalmazhatod. Bea

tbeus79
tbeus79 Fri, 2009-11-13 14:21

Oké!Köszönöm szépen.Remélem finom lesz,mert nagyon gusztusos.

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sun, 2009-05-24 11:09

Nagyon szeretem a recepteidet, egy élmény őket főzni. Csak így tovább. :)
Köszi

Berger Ildikó
Berger Ildikó Tue, 2009-02-03 19:41

hát én azt szeretném megkérdezni h ez a csokis diós kocka kb. hány emerre jön ki?? mert farsangra osztálytársaimnak akarok csinálni !! Ennyi tojás muszáj bele nem lehet vmi mással kipótolni?? légyszi írj vissza már ha nem gond!! előre is köszi(L) Ildi

Beacska
Beácska / Beacska Wed, 2009-02-04 11:46

Ja, a tojás helyettesítést nem próbáltam még. A tojás lazává teszi a tésztát. B

Beacska
Beácska / Beacska Wed, 2009-02-04 11:44

szia, én a kb. 24X32-as tepsiben szoktam sütni. Szerintem úgy. 48 db-ra tudod felvágni. Az, hogy mennyi idő alatt fogy el az társaságtól függ. Bea