Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

barbitoltl szakács

barbitoltl
hozzászólások

adatok:

Profil: barbitoltl
Mióta szakács: 2015. 09. 27.
Veszprém megye / Ajka

mióta főzök:

Már kiskoromban is imádtam főzni, mindig én voltam a kis kukta anyukám mellett, aki mindig is értékelte az eleinte bizonytalan segítségemet. Azóta sokszor közösen döntünk az ételeket illetően, én pedig most már szívesebben készítem el őket egyedül.

a hely, ahol főzök:

A konyhánk felszereltségét illetően megközelíti egy profiét, a szaktudást pedig kissé még csiszolni kell.

ars poetica a konyhában:

Friss, finom, egészséges. Fontos a változatosság, az új felfedezése, és az, hogy bármit is készítünk, azt szívvel-lélekkel tegyük.

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!