Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

baghyra szakács

baghyra
hozzászólások

adatok:

Profil: baghyra
Mióta szakács: 2014. 04. 17.


mióta főzök:

Mióta az eszemet tudom, főzőcskéztem. Először a homokozóban sárral, bogyókkal, kisvödörrel és faágakkal, aztán csurkával a fejem tetején a konyhaasztalon ülve kevergettem bőszen és felettébb maszatosan a tejberizst, aztán... Aztán nem tudom - jött a lázadó korszakom, gondolom. De amikor elköltöztem otthonról az egyetem miatt, újra felfedeztem a főzést. Azóta így maradtam. Egyelőre.
Leginkább a kelt tészták és sütik készítésében jeleskedem, talán azért is, mert ezek készítésében a közelemben élő rokonság nem igazán. Ha pedig enni akartam, magamnak kellett megcsinálnom. Édesanyám szerint nagyanyáim vére vagyok. :)

a hely, ahol főzök:

Odahaza, itthon, rokonságnál, nyaraláskor - amikor és ahol kedvem, időm, energiám, alapanyagom és nem utolsó sorban inspirációm van.

ars poetica a konyhában:

Tedd elém a receptet: megcsinálom. Hogy? Azt mondod, nem könnyű? Ugyan már, csak nem lehet olyan nehéz! Neked is összejött, nem? Na, látod.

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!