Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

BackerMan szakács

BackerMan
hozzászólások (3)

adatok:

Profil: Sz-es
Mióta szakács: 2012. 05. 19.


mióta főzök:

A főzés kiskoromtól fogva érdekel. Lehet, hogy velem születet dolog.  Ha főzős műsor volt a tévében, akkor inkább azt néztem, mint egy mesét. A könyvekkel is hasonlóképpen voltam. Ha bementem egy könyvesboltba, akkor a gasztronómiai részhez vettem az irányt.
Igazából 2009-től kezdtem önállóan nagyobb dolgokat főzni, sütni. Ebben az évben kerültem saját háztartásba.

a hely, ahol főzök:

Tömören és egyszerűen A KONYHA. 

ars poetica a konyhában:

Ha először készíted, akkor tarts be a szabályokat. Ha jó lett, és megcsinálod másodszor is, akkor csináld meg belőle a saját recepted. De ha egyik sem jött be, akkor rúgj fel minden szabályt, és ALKOSS ÚJAT! 
Kétféleképp lehet főzni. Sótlanul és szívvel-lélekkel.

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

tépelődő
tépelődő Thu, 2012-11-22 20:07

Hahó BackerMan!Köszönöm a biztatást, majd ügyeskedem, és a legfontosabb adalékokat (sziv és lélek) sem fogom kifelejteni!

tépelődő
tépelődő Sat, 2012-11-17 09:26

Szia Backerman! A sok finomság között nem találtam lasagne alaptésztát. A férjem nagyon szeretné, ha saját tésztából csinálnám, légyszi segits ebben! 2 ügyes kezem.és tésztanyújtó gépem van. Ági

Sz-es
BackerMan / Sz-es Thu, 2012-11-22 18:00

Szia Ági!
Ha sietek én is bolti tésztát használok, de az nem olyan. Nincs benne a szív és a lélek. Ami olyan hozzávaló amit csak a sajátunkba tudunk bele tenni. Kipróbáltam már több félét. Talán ami bejött ez lenne : 50 dkg lisztet 5 tojással és lapos tk sóval alaposan össze kevered. Elég kemény lesz a tészta. Mivel van tésztagéped a nyújtási technikát nem részletezem.
Remélem ízleni fog. Ha nem akkor keresgélj még a weben, én is ott szoktam keresgélni és kiprobálni ami tetszik.
Sok sikert és jó főzést!
BackerMan