Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Amy Moonrose szakács

Amy Moonrose
hozzászólások (2)

adatok:

Profil: AmyMoonrose
Mióta szakács: 2013. 04. 05.


Blog, weboldal:

amymoonrose@gmail.com

mióta főzök:

Kislány koromban kezdődött a szenvedély az ételek és az ízek iránt, és ez nem apadt azóta sem. Először csak Édesanyámnak segítettem apróbb dolgokban /én voltam a kis kukta/, aztán már egyre több mindent egyedül is megcsináltam, kísérleteztem is különböző ízek keverésével. Volt amivel sikerrel jártam, és volt természetesen amivel nem... Azóta eltelt pár év..., már Édesanyám is ellesett tőlem pár trükköt. :)

a hely, ahol főzök:

Otthon a családomnak és néha barátoknak is.

ars poetica a konyhában:

Csak szívvel, kitartással és szenvedéllyel lehet főzni és sütni. Nincs jobb, mikor azt látom a családomon, hogy úgy tömik magukba az ételt, mintha éheztek volna előtte 1 hétig. :) Készítem a süteményt vagy főzök, száll a finom illat, és megjelennek a kis buksik az ajtóból kukucskálva, kérdezik: Milyen finomságot főzöl? Mikor lesz már kész? Ilyenkor boldogság tölt el, elszabadul az endorfin ez az ami hajt, hogy a családomnak, szívvel és szenvedéllyel főzzek! :)

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

AmyMoonrose
Amy Moonrose / AmyMoonrose Fri, 2013-04-26 09:46

Szia Bettus, de kell bele és ott is van, lehet, hogy a csuszkát nem húztad le a hozzávalóknál oldalt. Azaz első összetevője 1 bögre finomliszt.
Üdv. Amy

bettus22
bettus22 Sun, 2013-04-21 16:35

szia én érdeklődni szeretnék hogy a mákos piskóta receptjébe nem kell liszt? vagy csak kimaradt a felsorolásból? válaszodat előre is köszönöm. betti