Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

adelka szakács

adelka
hozzászólások

adatok:

Profil: adelka8616
Mióta szakács: 2011. 12. 21.


Blog, weboldal:

adelka8616@gmail.com

mióta főzök:

Kicsi korom óta édesanyám, nagymamám mellett sertepertéltem, mint minden kislány. Ma már önálló házartást vezetek, így nap mint nap főzök a páromnak és magamnak. De baráti összejöveteleken, szilveszetereken, grillpartikon is igen közkedvelt a főztöm. Édesapám is nagy szakács hírében áll. Vendéglátással foglalkozik az egész família immáron 35 éve, így az emberek "jóllakatása" szinte a vérünkben van.

a hely, ahol főzök:

Elsősorban itthon főzök. Másodsorban az éttermünkben, ha időm engedi, de ezt inkább a szakácsokra hagyom... Harmadrészt legtöbbször a barátainknak főzök, mikor hétvégente összeülünk egy-egy alkalommal.

ars poetica a konyhában:

Finomat, egyszerűen, élvezettel....
E három jellemez leginkább. A barátnőim szerint nem létezik olyan hűtő, amiben ne volna néhány hozzávaló, amiből én összedobok valamit. Imádok új ízeket összepárosítani, új ételeket kreállni. Mindezek mellett azonban, néhány ételt szigorúan a családi hagyományok szerint készítek el.
Imádok főzni, és ez sajnos látszik is rajtam... Szeretem, mikor egy-két méterre tőlem a barátaim vagy a családom folytat messzemenő politikai vagy egyéb más vitát, vagy éppen hatalmas nevetések közepette megy a sztorizgatás....én pedig csak hallgatok és alkotok, s végül bezsebelem az elismerő szavakat. :-)

legújabb receptjeim:

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!